Een aanjager is een hulpwerktuig voor het op gang brengen of versnellen van machines of acties van machines. Als persoon kom je hem ook wel tegen onder de noemer vliegwiel, katalysator of pionier. Precies zo’n aanjager is Isabelle Scherbeijn van de Voorde.

Het opzetten van nieuwe projecten, routes bewandelen die buiten de comfortzone vallen of onorthodoxe oplossingen voor een probleem. Maar ook, een afdeling of team om- of hervormen, de organisatie terug een ruggengraat geven of strategische sessie organiseren.

Voor een aanjager is geen uitdaging te groot, geen probleem te moeilijk of vraag te lastig. Een scherpe blik en een frisse kijk op elke situatie. In elk detail schuilt een mogelijkheid. De mooiste kansen komen vaak uit onverwachte hoek. Geen platgetreden paden, maar een logische aanvulling vanuit de kracht van elk project, bedrijf of team. Isabelle is graag de katalysator die een team, bedrijf of project nodig heeft. Met haar gave om zich dingen razendsnel eigen te maken, is zij in staat ieder project boven zichzelf uit te laten stijgen. Om het beste boven te halen uit mens en organisatie.