Je bedrijf loopt goed, sterker nog het loopt heel goed. Klanten in overvloed, je producten zijn veelgevraagd en het einde van de groei is nog niet in zicht. Maar ook, medewerkers die op de toppen van de tenen lopen, moeite hebben om alle klanten op tijd te kunnen bedienen en je gaat zelf op in de waan van de dag.

Het businessplan waarmee het bedrijf gestart is, ligt ver in een la opgeborgen. Door je groeiende bedrijf heb je geen tijd meer om met een open blik naar je bedrijf en je strategie te kijken. Door drukte kom je al helemaal niet toe aan markering. En om over plannen om zaken te versimpelen, je personeelsorganisatie onder de loep te nemen of je ambities bij te stellen maar niet te spreken.

Tijd om aan de slag te gaan! Isabelle Scherbeijn van de Voorde helpt je hierbij. We gaan terug naar de oorsprong van je bedrijf. Waarom ben je het bedrijf gestart? Wat waren je doelen en je missie & visie? En sluiten deze nog aan bij de huidige situatie?

Ik zorg voor een slimme strategie, met een heldere formule om de volgende stap te nemen. Dit betekent een slim productaanbod, goede marketing en een onderscheidende aanpak. De tijden zijn veranderd en klanten zijn erg kritisch bij het maken van een keuze. Je wilt klanten die ambassadeur zijn voor jou bedrijf.

Daarnaast zorg ik voor een goede structuur in het bedrijf. Kijken hoe er efficiƫnter gewerkt kan worden, maar ook hoe je personeel prettiger werkt. Dit betekent dat de logistiek in het bedrijf, de bedrijfsprocessen, maar ook bijvoorbeeld de beslissingsbevoegdheid onder de loep wordt genomen. Want een gestructureerde bedrijfsvoering zorgt voor blije medewerkers en dus blije klanten.

Wil je meer grip op je bedrijf? Ik breng de kansen voor je bedrijf in beeld, stel een goede (groei)strategie op en zorg voor structuur in je bedrijf.